ONLINE ORDER

Name:
Email Address:
Phone Number
Delivery Address
Customer Type Repeat Customer
First Time Customer
Order Detail ( Color , Size & Quantity)
Others (Special Request ) For Gift Box Request ADD RM5

This form powered by Freedback

Sunday, June 7, 2009

al-fatihah.

Minta sama2 pelanggan inhouse sedekahkan alfatihah kepada arwah Nonok pembantu umah terbaik yang pernah Qoma ada.
Arwah telah dilanggar oleh tiga buah motor yang tengah berlumba pada Jumaat malam,5hb June. Tak sampai 5 minit after belikan air neslo ais untuk Qoma.Arwah belanja. Terkilan sangat.Arwah dilanggar betul2 depan umah.Sesungguhnya hanya Allah yang mampu balas segala yang mat rempit2 tu buat pada arwah. :(
Tengah hari 6/06/2009 dapat call dari abah,arwah dah meninggal di HKL.Innalillah... Walaupun seorang lelaki tetapi arwah sangat rajin dan baik. Banyak kenangan antara qoma and arwah.Untuk arwah Nonok,angah doakan nonok tenang dan aman di sana.Impian nonok nak balik Indonesia naik kapal terbang dah terkabul. Harap nonok bahagia. Angah sayang Nonok sangat2. Al-fatihah.

5 comments:

Xxura said...

Qoma,sedihnye...huhu
al-fatihah sy sedekahkan kepada arwah juga..

niesaHM said...

Al-Fatihah... all d rempits need to destroy ! Menyusahkan org betol lah !

Scha said...

al-fatihah...sgt sdih bl kte khilangan org y kte sayang.smoga arwah tenang dsane

KisahQoma said...

Terima kasih semua.masih sediha lagi.terbayang2 suara arwah waktu tolong qoma susun stok2 baru inhouse yang untuk letak di butik raub.even dia lelaki,tapi die suka sangat cakap pasal fashion. Benci MAT REMPIT! semoga arwah nonok tenang. :(

aliya azizan said...

takziah qoma..

Post a Comment