ONLINE ORDER

Name:
Email Address:
Phone Number
Delivery Address
Customer Type Repeat Customer
First Time Customer
Order Detail ( Color , Size & Quantity)
Others (Special Request ) For Gift Box Request ADD RM5

This form powered by Freedback

Tuesday, May 29, 2012

Bawal Nurul 3 Tones : Aisya

Bawal Nurul A'isya 
RM55/each *

*Kain bawal ne sangat-sangat best . 
Material tak sama macam bawal biasa yang lembut tu , 
yang ne keras sedikit and paling penting sangat senang nak shape . 
TRUST US ! ;)

PLEASE DO NOT ORDER IF YOU ARE 
NOT READY TO MAKE A PAYMENT. 
Kindly check your email after placing your order , 
we will reply you  within 36 hours. 
BACK OUT BUYERS will strictly been BLACKLISTED 
for making any future order. 
Thank you.  ;)

 
A'isya 001
SOLD OUT!SOLD OUT!

A'isya 002
SOLD OUT!SOLD OUT!

A'isya 003
SOLD OUT!SOLD OUT!

A'isya 004
SOLD OUT!SOLD OUT!

A'isya 005
SOLD OUT!SOLD OUT!
*Yang baru kami guna bunga corak leopard warna pink ! Cantik!

A'isya 006
SOLD OUT!SOLD OUT!

A'isya 007
SOLD OUT!SOLD OUT!

A'isya 008
SOLD OUT!SOLD OUT!
*New batch kami guna bunga triking pink dua layer. Cantik! 
A'isya 009
SOLD OUT!SOLD OUT!

A'isya 010
SOLD OUT!SOLD OUT!

A'isya 011
SOLD OUT!SOLD OUT!

A'isya 012
SOLD OUT!SOLD OUT!
*Yang baru kami guna bunga roses sekuntum tu , but warna turqoise sama macam atas neh. 

A'isya 013
SOLD OUT!SOLD OUT!

A'isya 014
SOLD OUT!SOLD OUT!

A'isya 015
SOLD OUT!SOLD OUT!
*New batch kami guna roses purple 3 tones macam Aisya 14. 

A'isya 016
SOLD OUT!SOLD OUT!


Photobucket

4 comments:

dill said...

cantiknye!

dill.

unknownheart said...

013 yang merah 2 dah habis? huaa...restock la plz...=|

aleeya said...

da lagi ke stock tudung aisya ni?

eiraa ahmad said...

salam, kak. dekat slip cimb tak ade tulis reference no. just ade trace no. so saya masukkan nom tuh dalam reference no tak pe kan?

Post a Comment