ONLINE ORDER

Name:
Email Address:
Phone Number
Delivery Address
Customer Type Repeat Customer
First Time Customer
Order Detail ( Color , Size & Quantity)
Others (Special Request ) For Gift Box Request ADD RM5

This form powered by Freedback

Wednesday, April 11, 2012

CAMELIA by QOMA

Bawal Nurul CAMELIA by QOMA
RM55/each

*Untuk Camelia harga sedikit mahal sebab bawal ni agak berbeza dengan bawal sebelum ni. Bawal ni agak keras dan sangat-sangat mudah dibentuk. Untuk yang tak berapa pandai pakai tudung bawal kami suggest guna bawal Camelia sbb muka anda akan bujur serta-merta , manis macam gadis melayu sejati. Cubalah. ;)


Camelia 001
SOLD OUT! SOLD OUT!

Camelia 002
SOLD OUT ! SOLD OUT! 

Camelia 003
SOLD OUT ! SOLD OUT! 

Camelia 004
SOLD OUT ! SOLD OUT!

Camelia 005
SOLD OUT! SOLD OUT!

Camelia 006
SOLD OUT ! SOLD OUT!

Camelia 007 
SOLD OUT! SOLD OUT!

Camelia 008
SOLD OUT ! SOLD OUT!

Camelia 009
SOLD OUT! SOLD OUT!

Camelia 010
SOLD OUT! SOLD OUT!

Camelia 011
SOLD OUT! SOLD OUT!

Camelia 012
SOLD OUT! SOLD OUT!

Camelia 013
SOLD OUT ! SOLD OUT!

Camelia 014
SOLD OUT! SOLD OUT!





Photobucket

11 comments:

Emylia Shahila said...

cam ne nak order?

izzati jerr said...

ada warna lain x?? cream or pink..

yana said...

warna cream ade x..urgent nie..!

hernameisnate said...

warna mcm dlm fb tu xde ker? yg wrna gold2 tu..

CSI : Taugeh said...

saya nak order tapi ade stok lagi tak yg sold out tu? saya nak beli sangat2! huhu.

miszmyra said...

askm... bawal camelia 009 n 001 n raihana 004 available lg x?? klau xde.. bile restock?? nk pkai sefamily utk wedding akk.. plz reply.. :)

PrInCeSs cHeeZy said...

Mcm mane nk order neh? sy nk beli borong.. - 016-2914154-

::dEyb:: said...

assalamualaikum,
saya nak tanya DualNurul004 ade lagi tak?
saya berminat :) sekian, terima kasih

Xira / Ady said...

terima kasih hadiahkan brooch. terkejut saya bukak parcel ada brooch terkeluar..hehehe

♥ Syira ♥ said...

salam kenapa bawal camelia ni sold out.. sy nk order mcm mana.. pliz... bg taw...

zureen aween said...

salam...sis,,bawal u tak jual lg yerr?? ^_^

Post a Comment