ONLINE ORDER

Name:
Email Address:
Phone Number
Delivery Address
Customer Type Repeat Customer
First Time Customer
Order Detail ( Color , Size & Quantity)
Others (Special Request ) For Gift Box Request ADD RM5

This form powered by Freedback

Wednesday, February 8, 2012

Inner Neck : Amra'a by QOMA

Inner Neck Amra'a
Exclusive & Original by QOMA
RM28/each or RM100 for 4 pieces*
*Not including RM6 postage
Material : Japanese Lycra 
(Sejuk & Soft , bukan macam Lycra yang biasa tu tau. 
This one is High Quality Lycra)



Ehem . Cantik kan ? ;) Inner ne QOMA design sendiri tau . kami jahit try and error almost 20 helai inner selama 2 bulan ne (okay bazir kain -,- ) semata-mata nak dapatkan shape yang perfect untuk semua bntuk muka tanpa perlu buat 2-3 sizes maka hasilnya Inner Amra'a . Kami boleh jamin tak kisah la muka korang cenkung ke , gebu ke , kecil ke , besar ke insya allah dengan inner neck ne taraaaaa muka bujur sireh impian dah ada . ;p  Selamat mencuba but nak cuba tu kena la beli dulu . hehe.


 
Amra'a 001
Available

Amra'a 002
SOLD OUT
 Amra'a 003
SOLD OUT


Amra'a 004
 SOLD OUT

Amra'a 005
SOLD OUT

Amra'a 006
SOLD OUT
Amra'a 007
SOLD OUT

 
Amra'a 008
SOLD OUT


Amra'a 009
SOLD OUT


Amra'a 010
SOLD OUT

Amra'a 011
SOLD OUT

Amra'a 012
SOLD OUT


Amra'a 013
SOLD OUT

 Amra'a 014
SOLD OUT

Amra'a 015
SOLD OUT


Amra'a 016
SOLD OUT

 Amra'a 017
SOLD OUT

Photobucket

6 comments:

fatin adawiah said...

assalam..sy berminat..erm boleh ke beli cmpur inner neck ni dgn pashmina..so total jd rm 100??

natasha said...

Salam..saya berminat tp..boleh sy bt permintaan kt sini?..boleh x kalu QOMA design inner neck ni ade lebihan kain sampai tutup leher kt belakang kepala? Nmpak janggal terjungkit camtu kalu pakai shawl jarang skit..thanks for reading..

zuraida said...

inner neck amra' ni mmg pendek dn singkat ek?.. ada x yg labuh ckit,nk menutupi semua leher depan dan belakang?

jari pendek menaip said...

sis.. tambah la lg warna.. coklat cerah ke. oren ke. dan len2.. hehe.. :)

bloG iNi puNye HAKU..! said...

request warna hijau boleh?? ataupun tambah lagi warna lain boleh tak?? just asking..

LeNsa H!dUp aKu said...

salam sis..
ad stok lg x..?

Post a Comment