ONLINE ORDER

Name:
Email Address:
Phone Number
Delivery Address
Customer Type Repeat Customer
First Time Customer
Order Detail ( Color , Size & Quantity)
Others (Special Request ) For Gift Box Request ADD RM5

This form powered by Freedback

Thursday, February 3, 2011

TUTORIAL: Shawl Ombak 1,2,3 Step ;D

Cantik kan shawl ne? ne la shawl ombak. Cantik pakai dengan baju plain + skirt kembang . Oh seyesly memang korang akan nampak style sangat2 ok! Tak tipu. Tapiiiiiiiii ramai yang cakap susah nak pakai shawl ne disebabkan designnya yang macam agak complicated tapi percayala senang sangat nak pakai shawl ne ok!
so jom jom jom kita belajar! 

SHOPPING SHAWL OMBAK KAT SINI

SINI


 STEP 1: First sekali pakai shawl ne sebelah panjang sebelah pendek. :)

 STEP 2: yang pendek tadi bawa ke bahu & kemaskan dengan keronsang yang comel lagi berseri. Ok fine. memang saje nak bagi arahan macam panjang skit. -.-

 STEP 3: yang sebelah panjang tadi just bawa ke bahagian belakang sambil kemaskan sebaik mungkin.

 STEP 4: Ok tarik ke depan & pin kan or just selitkan je kat bawah dagu. 

DAH SIAPPPPPP! >.<



SHOPPING SHAWL OMBAK KAT SINI

SINI

Photobucket

1 comments:

♥yaya budak suka embun♥ said...

nice!

Post a Comment