ONLINE ORDER

Name:
Email Address:
Phone Number
Delivery Address
Customer Type Repeat Customer
First Time Customer
Order Detail ( Color , Size & Quantity)
Others (Special Request ) For Gift Box Request ADD RM5

This form powered by Freedback

Friday, August 19, 2011

SYRIA: Syria QASEH Exclusive by QOMA

Syria QASEH Exclusive by QOMA
RM69/each
Material: Italy Cotton
*Inner is not included

*Disebabkan koleksi ini antara yang paling hot demand di BUTIK QOMA so ada yang kami tak sempat shoot dah kena jual. ;( So mana2 gambar model pakai yang plain tu maknanya stok tu kami tak jahit lagi beadednya waktu time shoot ne tapi now kebanyakannya dah jahit semua. ;)



 
CODE: Syria QASEH 001
RM69/each
SOLD OUT!
CODE: Syria QASEH 002
*Design terbaru tiada beaded di kepala and bukaan di kepala lebih besar so boleh pakai ala-ala syria mcm warna-warna lain. Kalau ada yang nak tambah beading kat kepala please inform us kami akan suruh tailor alter kan design tu. But additional charge RM5 involve ya.;) 
RM69/each  
AVAILABLE

CODE: Syria QASEH 003
RM69/each
SOLD OUT!

CODE: Syria QASEH 004 
*Design terbaru tiada beaded di kepala ye sebab nnti yg muka size S je muat,kalau muka besar nnti ketat but kalau mmg muka size S and nak tambah design kat kepala please inform us kami akan suruh tailor alter kan design tu. But additional charge RM5 involve ya.;) 
RM69/each 
SOLD OUT
CODE: Syria QASEH 005(BEADING GOLD)
*Design terbaru tiada beaded di kepala ye sebab nnti yg muka size S je muat,kalau muka besar nnti ketat but kalau mmg muka size S and nak tambah design kat kepala please inform us kami akan suruh tailor alter kan design tu.Plus RM5 ;) 
RM69/each
SOLD OUT
CODE: Syria QASEH 006
*Design terbaru tiada beaded di kepala ye sebab nnti yg muka size S je muat,kalau muka besar nnti ketat but kalau mmg muka size S and nak tambah design kat kepala please inform us kami akan suruh tailor alter kan design tu.Plus RM5 ;) 
RM69/each
SOLD OUT!

CODE: Syria QASEH 007
RM69/each
SOLD OUT

CODE: Syria QASEH 008(BEADING SILVER)
RM69/each
SOLD OUT
CODE: Syria QASEH 009(BEADING SILVER)
*Design terbaru tiada beaded di kepala ye sebab nnti yg muka size S je muat,kalau muka besar nnti ketat but kalau mmg muka size S and nak tambah design kat kepala please inform us kami akan suruh tailor alter kan design tu. But additional charge RM5 involve ya.;) 
RM69/each
SOLD OUT!
CODE: Syria QASEH 010(Beading GOLD)
RM69/each
SOLD OUT!
 
CODE: Syria QASEH 011
RM69/each
SOLD OUT
*PRE-ORDER,Beaded made on request*
CODE: Syria QASEH 012
RM69/each 
AVAILABLE


*PRE-ORDER,Beaded made on request*
CODE: Syria QASEH 013
RM69/each
SOLD OUT!
*PRE-ORDER,Beaded made on request*
CODE: Syria QASEH 014
RM69/each
SOLD OUT!
*PRE-ORDER,Beaded made on request*
CODE: Syria QASEH 015
RM69/each
SOLD OUT!

CODE: Syria QASEH 020
*Design terbaru tiada beaded di kepala ye sebab nnti yg muka size S je muat,kalau muka besar nnti ketat but kalau mmg muka size S and nak tambah design kat kepala please inform us kami akan suruh tailor alter kan design tu.Plus RM5 ;) 
RM69/each
SOLD OUT

CODE: Syria QASEH 016*Not in the picture
RM69/each
Colour: Turqoise
* Warna yang sangat cantik !
SOLD OUT

 
CODE: Syria QASEH 017*Not in the picture
RM69/each
Colour:Dark Brown
* Style gilaaa sebab macam nampak vintage look. ;)
RESTOCK!!
SOLD OUT


CODE: Syria QASEH 018*Not in the picture
RM69/each
Colour: Light Pink
SOLD OUT

CODE: Syria QASEH 019*Not in the picture
RM69/each
Colour: Kuning Biji Kundang
SOLD OUT

CODE: Syria QASEH 021*Not in the picture
RM69/each
Colour: Pink Purple
* Hot! Selalu tak sempat shoot orang beli dulu warna ne.
AVAILABLE



Photobucket

6 comments:

pink said...

mahal nye la item2 kat sini. boleh dpt lagi murah kat blog lain , kat luar. hurm. nak untung lebih pun agak2 sikit la.

cik cda said...

harga syiria qaseh ni skali dgn inner ke?

KisahQoma said...

Pink : Fyi , kain kami bukan yang ambil dekat ready stock di Jalan TAR ya . Kami beli ticket kapal terbang , kami terus ke kilang supplier du luar negara, we process using our own tailor and design by our own designer . :)

Kalau u tak boleh pakai our product it's okay , there are others who know quality willing to pay .

Thank you dear Pink . :)

Cik Cda : Promo FREE Inner dah habis dear . So this one outer only . :)

Mia Suci said...

tudung ni cantik..tp dh sold out plak :-)

http://suciby-mia.blogspot.com/

::t!ntA hAt!Ku:: said...

bila nk restock balik?

gienie suzie said...

ader tak tudung nie warna kunig cair tapi seakan2 putih??

Post a Comment