ONLINE ORDER

Name:
Email Address:
Phone Number
Delivery Address
Customer Type Repeat Customer
First Time Customer
Order Detail ( Color , Size & Quantity)
Others (Special Request ) For Gift Box Request ADD RM5

This form powered by Freedback

Wednesday, June 8, 2011

Anak Tudung : Inner Neck Awning (PUTERI)

INNER NECK AWNING HABSYA'A
RM39
Material : Cotton Itally
WHOLESALE AVAILABLE

Inner Neck Awning ialah design terbaik yang QOMA ada setakat ni. 
Insya allah,semua bentuk muka akan jadi bujur serta merta. ;) Mahal? Taklah sebab dekat luar ada yang jual cotton biase2 je dah RM35++ so harga kami sangat affordable untuk kualiti sebaik ini. Then Inner ne boleh pakai macam tu je terutama kalau nak pakai formal kan yang nak masuk dalam kolar tapi tak berani nak pakai tudung awning biasa takut muka nampak tua so design ne la yang paling best. Kami jamin anda pasti terpegun dengan kualiti kain sebaik ni.



 INA001
SOLD OUT

 INA002
SOLD OUT

 INA003
*Cantik sangat warna ne tau macam gula2!
SOLD OUT

 INA004
SOLD OUT !

 INA005
SOLD OUT

 INA006
SOLD OUT

 INA007*
Yang ne design lama tau ! New design kami dah adjust supaya bahgian 
pipi tu terbentuk kemas so tk payah nak adjust lipat ke dlm 
dah memang dh kemas siap2. ;)
SOLD OUT

 INA008
SOLD OUT
Sesuai sangatttt untuk nikah atau tunang .
Boleh request kami tambah Swarozski Original . RM0.20-RM0.80 sen/sebiji.

 INA009
SOLD OUT

 
 INA010
SOLD OUT

 
 INA011
SOLD OUT

INA012
AVAILABLE

INA013
SOLD OUT!


INA014
SOLD OUT





INA015
SOLD OUT





INA016
SOLD OUT


INA017
SOLD OUT
Photobucket

12 comments:

Catz Lady said...

takde restok utk shawl juma ke?

lastnotes said...

masih ada stock for INA007?

aida da cutest said...

inner neck(puteri) ni, xda restock ag ke? :(

Miz_Fiera said...

Salam.. INNER NECK AWNING HABSYA'A ni ader lg x stok?

princess cute said...

masih ada lg x INA007

asha said...

byk yg dah sold out...bila nk ada stock lg?

sharkiller said...

INA007, kaler hitam tu de lg x?
i nk kaler hitam & grey

SoFia said...

bl nk msk stock br.....nk warne hitam....

SoFia said...

amik la pic pandang hadapan...nk tgk gak bujur ker jd nyer???

NCY said...

bila stok baru ye~agak2 sempat x raya bg kod INA003 dan INA007

~PooH_1086~ said...

bila ad stock lagi ye??nk order

Lea Sharizalina said...

Nak order sis

Post a Comment